Är din organisation självförsörjande på högpresterande chefer eller tvingas ni rekrytera externt?

Att hitta högpresterande chefer externt är en bra taktik men allt som oftast en usel företagsstrategi. Självklart ska vi rekrytera högpresterare när tillfälle ges, men som strategi innebär det ofta skyhöga rekryterings- och löne-kostnader. Därtill är risken överhängande att samma chef går vidare till en ny spännande utmaning när tillfälle ges.

Lösningen är istället att organisationen börjar så och skörda sina egenutvecklade chefer. Under detta frukostsamtal diskuterar vi centrala framgångsfaktorer och fallgropar.

Om du upplever utmaningar och vill öka dina kunskaper inom detta område är du varmt välkommen till vårt frukostsamtal fredagen den 1 juni på Skeppsbron 16. Som vanligt bjuder vi på frukost och har ett gemensamt inspirerande samtal.

Vi inleder frukosten och samtalet klockan 07.45 och avslutar senast kl 08.45, så att du som behöver kan hinna vidare i rimlig tid.

OSA senast den 24 maj genom ett mail till oss på info@drive.se. Ange även om du tar med någon kollega.

För oss är det viktigt att få till givande samtal med utrymme för frågor och utbyte av erfarenheter. Därför begränsar vi antalet deltagare. Först till kvarn.

Varmt välkommen!

Dina vänner på Drive Management