Kontakta oss

Ring oss

08-505 65 100

Maila oss

info(at)drive.se

Eller träffa oss

Birger Jarlsgatan 2

Drive Management är ett oberoende, partnerägt managementkonsultbolag som grundades 2001. Vi är ett kundcentrerat företag med djup kompetens inom ekonomi, beteendevetenskap och teknik.

Vi är djupt involverade i flera av Sveriges mest spännande och utmanade förändringsarbeten inom såväl privat som offentlig sektor. Vi kommer in i strategiskt kritiska och komplexa förändringar, där vi genom fördjupad organisationsinsikt stegvis förflyttar verksamheten att hållbart möta framtiden.

Vi har ett passionerat, genuint intresse för förändringsarbete, människor, organisation och resultatförbättringar. Vår utgångspunkt är aktuell och beprövad forskning. Vi bygger hållbara strategier och lösningar utifrån fördjupad organisationsinsikt.

Vårt grundläggande syfte är att få medarbetare, och därmed organisationer, att lyckas idag och imorgon.

Den vision vi tar sikte på är att alla lyckas. Det vill säga att organisationer drivs utifrån människors fulla potential och skapar resultat långt bortom det någon trodde var möjligt.

Vårt syfte, vision och grundläggande värderingar stödjer oss i våra strategiska prioriteringar och i vårt dagliga arbete. Vi är själva vår egen bästa kund och jobbar varje dag med ständiga förbättringar.

Vi är ledande inom vårt område och söker kontinuerlig efter kompetenta människor som ligger i framkant.

Varmt välkommen att kontakta oss.