People & Organization

Det är alltid människor som ligger bakom ett företags framgång. Och det är alltid människor som utgör den avgörande faktorn för att lyckas med förändring och förändringsarbeten.

Moderna organisationer är smidiga, engagerade, fokuserade, ansvarstagande och förändringsbenägna. De har rätt ledare på rätt plats. Ledare som kan förverkliga strategier i vardagen och hjälper medarbetarna att lyckas fullt ut i sina roller.

När strukturer, kompetenser och kultur kopplas samman med en vinnande strategi är organisationen redo att lyckas – både idag och imorgon.

Drive Management hjälper er att bli den strategiska hr-partnern som moderna verksamheter både behöver och vill ha.

Tjänster

Analys & Strategi

Vi hjälper våra kunder att genomföra grundliga analyser och ta fram konkreta beslutsunderlag. I nära samarbete med er utvecklar vi en vinnande hr-strategi och tar fram moderna talent management-strategier.

Ledarskap och Talent Management

Vi utvecklar och genomför utvecklingsprogram som hjälper era chefer att blir framgångsrika ledare i vardagen. Det kan handla om allt från individuellt skräddarsydda insatser, chefscoachning till ledarutvecklingsprogram. Vårt fokus är alltid att säkerställa en konkret beteendeförändring i linje med era förändringsbehov.

Vi stödjer er från analys till förändrat beteende. Vi har stor erfarenhet av att identifiera kritiska ledarbeteenden och utveckla såväl en modern kvalitativ ledarprofil som rätt strategi för att bli självförsörjande på ledare.

Vi utvecklar era talent management-processer och hjälper er att implementera dessa i er verksamhet.

Change Management

Vi hjälper våra uppdragsgivare att genomföra förändringsarbeten. Vi genomför både stora och komplexa kulturtransformationer samt avgränsade insatser inom viktiga prioriterade områden. Vår metodik säkerställer önskad beteendeförändring och etablering av bestående vanor. Vi får förändring att hända.

Vi hjälper er med digitala lösningar som accelererar ert förändringsarbete och ger er realtidsfeedback på effekterna av beteendeförändringarna.

Tillfälligt resursbehov

Genom vårt nätverk har vi även möjlighet att hjälpa er hitta kompetenta konsulter för tillfälligt resursbehov. Vi har samarbeten med exempelvis duktiga HR-konsulter, erfarna seniora chefer och projektledare för kortare eller längre uppdrag med hög flexibilitet.

Det kan handla om projekt eller interimslösningar, helt anpassat utifrån dina behov. Erfarna konsulter som snabbt kan vara på plats, har en kort startsträcka och levererar effektivt med hög kvalitet. Fråga oss så hjälper vi er att hitta rätt.

 

Läs mer om Transformation

Läs mer om Strategi

Jakob Hägglund

---

0706-80 33 86
Skicka e-post

Anders Klevard

---

0704-22 24 20
Skicka e-post

Anna-Lena Strid, VD

---

0704-22 24 32
Skicka e-post