Transformation

Dagens affärsmiljö är i konstant förändring. Oavsett om det handlar om digitalisering, globalisering, branschgränser som suddas ut, nya regleringar eller andra faktorer är konsekvensen tydlig. Förändring är inte ett möjligt alternativ, det är en nödvändighet.

Proaktiva företagsledningar driver kontinuerlig förändring och genomför transformationer även om de är marknadsledande, alltför att ständigt ligga steget före och utveckla sin konkurrenskraft.

Drive Management är er partner för att lyckas med transformationsarbeten. Vi vet vad som krävs för att skapa en brygga mellan er strategi och nödvändig transformation.

Tjänster

Analys & Strategi

Vi hjälper våra kunder att utifrån strategier ta fram agendan och program för en lyckad transformation. Vi tydliggör bakomliggande drivkrafter, utmaningar och risker samt framgångsfaktorer. Vi vet vad som krävs och kommer rekommendera den bästa planen för er verksamhet.

Förändringsledning & implementering

Vi hjälper våra kunder att genomföra transformationer fullt ut och säkerställa bestående förändring i verksamheten.

Forskning visar att två av tre transformationer misslyckas med att uppnå önskade resultat. Med Drive Managements ramverk för förändringsarbete hjälper vi er att tillhöra de som verkligen når framgång med sitt transformeringsarbete.

Med stöd av moderna digitala lösningar accelererar vi förändringsarbetet och får det att hända i vardagen.

Anders Klevard

---

0704-22 24 20
Skicka e-post

Anna-Lena Strid, VD

---

0704-22 24 32
Skicka e-post