Webinaret är genomfört, vill du se det i efterhand finns en inspelning att ta del av på Drive Managements YouTube-kanal.

Varmt välkommen till ett inspirerande webinar om utmaningarna och möjligheterna med att utveckla en modern Performance Management-process.

Pandemin fortgår och arbetet präglas fortsatt för många av hemarbete, ledning och samverkan på distans genom digitala lösningar. I detta nya landskap fortsätter Performance Management-processen att vara en av kärnprocesserna för att driva medarbetarnas prestation och utveckling. De trender som var tydliga innan pandemin förstärks nu, studier visar att pandemin snabbar på behovet av en mer flexibel, löpande, data driven och utvecklingsorienterad process. Men hur gör man för att börja ta sig åt det hållet?

Drive Management och Aspia välkomnar dig till ett webinar där vi söker svar på den frågan. Till vår hjälp har vi Aspias Victor Vennström, som ligger bakom den nya performance-processen Aspia Grow samt Pia Törnqvist, CHRO och CMO som är med och utvärderar utfall och lärdomar från detta första år. Redan innan pandemin slog till hade Aspia gjort en förädling av sin process med fokus på att göra den mera medarbetardriven och utvecklingsorienterad. Den nya processen implementerades i inledningen av 2020 och har gällt sedan dess. Pia, Victor och deras kollegor håller som bäst på att utvärdera utfallet och lärdomarna från detta första år. Fylld med både möjligheter och utmaningar kommer Pia och Victor alltså laddade till detta webinar för att dela med sig av sina erfarenheter hittills med Aspia Grow.

Anmäl dig senast den 13 april genom ett mail till oss på info@drive.se, så skickar vi ut en länk till webinaret efter det. Vill du lägga in en placeholder i din kalender klicka på länken: Aspia Grow – En medarbetardriven Performance Management-process

Varmt välkommen till ett inspirerande och utvecklande webinar om Performance Management.

Aspias vision är inte bara att vara branschens ledande leverantör av företagsnära tjänster, utan också den modernaste. Med hjälp av digitalisering och nytänkande vill de ta ett rejält kliv in i framtiden för hela verksamheten. Och vårt HR-arbete är inget undantag.