Intresset för frukostsamtalen om Preems och Drive Managements samarbete har fortsatt vara stort. Nu är reprisen av höstens frukostsamtal fullsatt. Om du vill veta mer om hur vi tänkte och arbetade under analysfasen tveka inte att kontakta Jakob Hägglund via jakob.hagglund@drive.se. Vi återkommer med inbjudan till kommande frukostsamtal.


Höstens sista frukostsamtal blev snabbt fullbokat och var så uppskattat vi nu gör en favorit i repris.

Sedan 2018 driver Preem ett arbete för att skapa ännu bättre förutsättningar för prestation och engagemang. Vi på Drive Management hade förmånen att få delta i arbetet under analysfasen och Preem är nu i full gång med en framgångsrik och smart utrullning.

Torsdagen den 20 februari bjuder vi återigen in till ett gemensamt frukostsamtal där Magnus Nolgren från Preem och vi från Drive Management delar med oss av erfarenheterna från vårt samarbete. Vår ambition är att ni får gå härifrån med värdefulla insikter och uppslag från såväl analys som implementering.

Om du arbetar med att skapa förutsättningar för prestation och engagemang i din organisation, står inför att göra en organisationsanalys eller är mitt inne i implementeringsfasen är du varmt välkommen till vårt gemensamma frukostsamtal torsdagen den 20 februari på Skeppsbron 16.

Vi inleder frukosten och samtalet klockan 07.45 och avslutar senast kl 08.55 så att du som behöver kan hinna vidare i rimlig tid.

OSA senast den 13 februari genom ett mail till oss på info@drive.se. Ange även om du tar med någon kollega.

För oss är det viktigt att få till givande samtal med utrymme för frågor och utbyte av erfarenheter. Därför begränsar vi antalet deltagare. I i höstas blev det snabbt fullbokat så tveka inte – boka din plats nu!

Varmt välkommen!